“Veoma lepo i prijatno iskustvo. Na prvi mah malo bolno i teško, ali krajnji rezultat je jedno veliko olakšanje, spoznaja da nismo sami i da smo okruženi divnim ljudima.”

“Još jedno podsećanje na to ko smo, šta smo i koliko možemo, koliko smo jaki i koliko sve leži u nama iako to često zaboravimo. Vraćanje u ravnotežu i ponovo osećaj mira, spokoja i sopstvene vrednosti.”

“Protekla dva dana su mi protekla zadivljujuće. Prošla sam kroz različite emocionalne situacije, preko smeha do suza i grča. Pomoglo mi je da bar mali deo tog grča otkravim.” 

“Svaka radionica je posebna i posebno divna. Energija grupe, ali i energija predavača, čini da se otvore i osveste nove oblasti u nama. Hvala vam na osećaju sigurnosti koji stvorite na radionici, jer neizmerno pomaže da bi se oslobodila osećanja.”

“Dopale su mi se pesme koje smo pevali na radionicama, one su me duboko pogađale i provocirale da iz sebe izbacim tugu i neke emocije koje sam potisnula. Ljudi koji su bili na radionicama su mi pokazali da mi jesmo svi isti iako smo naizgled različiti i da svi imamo iste probleme.”

“To mi je puno značilo da ne mislim o sebi kao da sam jedino ja napaćena a bez razloga i da jedino ja sama sebi pravim problem tamo gde ga nema.”

“Filozofija Lujze Hej je dobra i upozorava nas da menjamo fokus jer kakve su nam misli, takav nam je život. Probaću da menjam fokus i da budem ono što sam bila nekad pre nego što sam se opteretila.”

“Radionica budi svest, otvara emocije i puna je korisnih saveta kako treba živeti život.”

“Zaista mi je bilo divno i osvežavajuće. Naučila sam puno korisnih vežbi koje moguda koristim i učinim život lepšim i lakšim.”

“Bilo je prosvetljujuće i jako drugačije od svega što sam ikada proživela. Verovatno još dugo ne bih sama u sebi i sama sa sobom spoznala ništa ovako veliko kao ovde za dva dana.”

“Gurnulo me je napred sa željom da tačno saznam i osvestim svaku prepreku na koju sam naišla da bih mogla da budem u miru.”

“Bilo je potresno jer mi se telo fizički odupire nekim promenama i spoznajama, ali s obzirom da ne želim tako da živim, jedva čekam da se bavim sobom, možda po prvi put i da saznam kojim ću putem.”

“Dvodnevno putovanje u naše najskrivenije, najdublje, najneistraženije delove koji dugo čekaju da budu oslobođeni. Sjajno vođstvo terapeuta i drugih učesnika grupe, učinili su da kažem ono što je ostalo neiskazano, da pogledam u sebe i u svoju dušu. Nadam se da ću pronaći i ponovo zavoleti sebe.”

“Nežno, romantično i jedinstveno upoznavanje sa samim sobom. Atmosfera je prijateljska, podržavajuća i ostavlja osećaj da je bilo kratko, daje motiv za postizanje novih stvari i za dalji rad na sebi.”

“Svako ko me poznaje, ne bi mogao da pretpostavi da bih mogao da budem otvoren ka radionicama koje na život gledaju na drugačiji način. Sama činjenica da sam tu, da sam uspeo da se prepustim, a da je finiš našeg dvodnevnog druženja uspeo da me dotakne i pomeri, govori najviše o emocijama koje su jednostavno eksplodirale i osvestile.”

“U početku sam bila skeptična, ali kako se situacija razvijala, ja sam se prilično otvorila tako da je celo iskustvo prošlo jako pozitivno i nadam se isceljujuće.”

“Sjajno uloženo vreme i novac. Razmena energije je neverovatna. Dobila sam uvid u sopstvene mreže koje pletemo i razrešenje za njih.”

“Hvala na uvidima koje će mi menjati život na bolje zauvek. Nisam mnogo očekivala, a dobila sam više nego što sada mogu da osetim.”

“Hvala na podršci i atmosferi ljubavi koja mi je dozvolila da se otvorim i govorim svoju istinu.”

“Veoma lep i jedinstven doživljaj. U prijatnom društvu, ambijentu i iskusnom vodiču, prošli smo kroz jedno zanimljivo putovanje, vođeno čistim emocijama.”

“Došli smo do spoznaja o sebi i drugima i oslobodili smo svoje srce i dušu od raznih tegoba, tuge, besa, kajanja…”

“Izuzetno korisno predavanje, kreirana odlična atmosfera, pruženi novi pogledi na život kroz perspektivu individue. Odlična dinamika radionice, otvoreni su novi vidici i mogućnosti prevazilaženja problema i životnih kriza.”

“Iskustvo je fantastično. Hvala na podršci i razumevanju. Osećam se oslobođeno i srećno. Sada lakše i bolje prihvatam sebe i nadam se da ću pobediti svoje strahove i patnje.”

“Odličan seminar. Došla sam skeptična ali tek sad vidim prave razloge i da ništa nije slučajno.”

“Radionica je bila divna. Osećala sam sve vreme jako puno podrške. Nisam verovala da ću bez straha ispoljiti svoja osećanja, ali sam se osećala podržano i lagodno, kao da sam u sigurnom okruženju, pa se to i desilo. “

“Radionicu bih preporučila svima koji žele da rade na sebi, na bilo kom aspektu svog života. Podsetila me je na moj put i da postanem najbolja verzija sebe.”

“Bilo je jako prijatno i podržavajuće. Na momente mi je falilo još vremena na radionici, dug je spisak za opraštanje. Svakako odlično iskustvo i za svaku preporuku.”

Čekamo vas na sledećoj radionici!